Hozzávalók:
Kakaós réteg:
10 dkg Mester kókuszreszelék
3 dkg Mester kakaópor
6 dkg Naturbit barna rizsliszt
3 ek édesítő (1:4)
16 dkg kókuszkrém
Kókuszos réteg:
20 dkg Mester kókuszreszelék
ízlés szerint édesítő
35 dkg kókuszkrém
1,5 dkg Nocarb gumicukor alap
+ Mester diabetikus étbevonó (kb 10 dkg)
Elkészítés:
A kakaós réteg hozzávalóit egy tálban összedolgozzuk, majd egy 18 cm es forma aljára nyomkodjuk. Majd a kókuszos réteg hozzávalóit is összedolgozzuk, majd rátesszük a kakaós rétegre, majd olvasztott csokival borítjuk.
Hagyjuk 4-5 órát a hűtőben , hogy összeálljon.
![dscn9350-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9350-1.jpg)
![dscn9351-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9351-1.jpg)
![dscn9352-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9352-1.jpg)
![dscn9353-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9353-1.jpg)
![dscn9354-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9354-1.jpg)
![dscn9355-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9355-1.jpg)
![dscn9356-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9356-1.jpg)
![dscn9358-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9358-1.jpg)
![dscn9359-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9359-1.jpg)
![dscn9360-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9360-1.jpg)