Hozzávalók:
20 dkg Naturbit Barna rizsliszt
10 dkg Naturbit köles liszt
3 dkg Tápióka keményítő
2,5 dkg Útifűmaghéj
1 dkg Útifűmaghéj őrlemény
1,5 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
2 ek citromlé
4 dl víz
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a sodráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat jó alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet. Jó alaposan kidolgozzuk, majd kb 5 percet pihentetjük. Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és három részre szedjük. Kisodorjuk, majd összefonjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan olajjal lekenjük és kb 50 perc alatt 180 fokon megsütjük.
![dscn9729](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9729-scaled.jpg)
![dscn9730](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9730-scaled.jpg)
![dscn9731](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9731-scaled.jpg)
![dscn9732](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9732-scaled.jpg)
![dscn9733](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9733-scaled.jpg)
![dscn9734](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9734-scaled.jpg)
![dscn9735](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9735-scaled.jpg)