Hozzávalók:

30 dkg Narutbit barna rizsliszt – ITT

20 dkg Naturbit köles liszt – ITT

7 dkg Mimen tápióka keményítő

5 ek édesítő (1:4) – ITT

1 cs sütőpor

2 dkg útifűmaghéj

1 dkg útifűmaghéj őrlemény

5,5 dl víz

3 ek citromlé

+ 2 ek holland kakaópor

+ 4-5 ek víz

Puding 1 :

2, 5 cs vanília puding + 7 dl rizstej + édesítő

Puding 2:

2, 5 cs eper vagy puncs + 7 dl rizstej + édesítő

+ olvasztott csokoládé

Elkészítés:

A piskóta alapanyagait összekeverjük, majd két részre szedjük, és az egyikbe belekeverjük a kakaóport és a vizet. Majd mind a kettőt megsütjük egy őcgerinc formában (vagy ha nincs, akkor kenyérformában) 180 fokon kb 30-34 perc alatt.

Közben a pudingokat megfőzzük.

Majd ha megsültek és meghültek a piskótát, akkor felszeleteljük. Majd felváltva megkenegetjöük őket a pudinggal (kakaós piskóta – eper puding – sima piskóta – vanília puding … ). Majd folpacja csomagoljuk 2-3 órára. Majd olvasztott csokoládéval borítjuk.