Hozzávalók:
30 dkg Narutbit barna rizsliszt – ITT
20 dkg Naturbit köles liszt – ITT
7 dkg Mimen tápióka keményítő
5 ek édesítő (1:4) – ITT
1 cs sütőpor
2 dkg útifűmaghéj
1 dkg útifűmaghéj őrlemény
5,5 dl víz
3 ek citromlé
+ 2 ek holland kakaópor
+ 4-5 ek víz
Puding 1 :
2, 5 cs vanília puding + 7 dl rizstej + édesítő
Puding 2:
2, 5 cs eper vagy puncs + 7 dl rizstej + édesítő
+ olvasztott csokoládé
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait összekeverjük, majd két részre szedjük, és az egyikbe belekeverjük a kakaóport és a vizet. Majd mind a kettőt megsütjük egy őcgerinc formában (vagy ha nincs, akkor kenyérformában) 180 fokon kb 30-34 perc alatt.
Közben a pudingokat megfőzzük.
Majd ha megsültek és meghültek a piskótát, akkor felszeleteljük. Majd felváltva megkenegetjöük őket a pudinggal (kakaós piskóta – eper puding – sima piskóta – vanília puding … ). Majd folpacja csomagoljuk 2-3 órára. Majd olvasztott csokoládéval borítjuk.