Hozzávalók:
20 dkg Naturbit Albatutti (ITT)
2 kk só
1 cs porélesztő
1 dl Koko Dairy free növényi joghurt
3,5 dl víz
1 ek olaj
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük. Hozzáadjuk a joghurtot és a vizet, majd alaposan összedolgozzuk. Majd belekeverjük az olajat. Majd 6 egyforma részre osztjuk, és zsemléket formázunk belőle. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük. 50 fokon egy órát kelesztjük, majd 180 fokon kb 35 – 40 perc alatt megsütjük.
![dav](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/07/img-20180723-084834-scaled.jpg)
![dav](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/07/img-20180723-084825-scaled.jpg)
![dav](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/07/img-20180723-084821-scaled.jpg)
![dav](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/07/img-20180723-084811-scaled.jpg)