Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
17,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg Mimen tápióka keményítő (ITT)
3,5 dkg útifűmaghéj őrlemény (ITT)
1,5 dkg útifűmaghéj
1 cs sütőpor
2 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
3-4 kk só
6 dl víz
3 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposa összedolgozzuk. Hagyjuk 5 -10 percet pihenni, majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kör alakba kinyújtjuk. Majd 8 cikkre vágjuk, és vastagabb felétől feltekerjük. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd vékonyan olajjal lekenjük. 180 fokon sütőben kb 35-40 perc alatt megsütjük.
![42179605-459712917854108-1586969460726562816-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/42179605-459712917854108-1586969460726562816-n.jpg)
![42183036-1947520588646560-1901914623653707776-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/42183036-1947520588646560-1901914623653707776-n.jpg)
![42194686-278941662940260-6747886379318902784-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/42194686-278941662940260-6747886379318902784-n.jpg)
![42200167-517896318678767-4597398500479598592-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/42200167-517896318678767-4597398500479598592-n.jpg)
![42221598-1903726313042722-8275415730346786816-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/42221598-1903726313042722-8275415730346786816-n.jpg)
![42258377-330387267510791-7346280919717642240-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/42258377-330387267510791-7346280919717642240-n.jpg)
![42289127-326651387897893-5287764031740837888-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/42289127-326651387897893-5287764031740837888-n.jpg)
![42304752-332033337543729-3166986786740109312-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/10/42304752-332033337543729-3166986786740109312-n.jpg)