Hozzávalók:
45 dg Mester család házi kenyérliszt
5 dkg burgonya pehely (ITT)
10 dkg reszelt növényi sajt
5 dkg növényi joghurt
só
1 cs porélesztő
2 ek olaj
kb. 4,5 dl víz
+ olaj a kenéshez
+ reszelt növényi sajt a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan összedolgozzuk. Majd az olajat is belegyúrjuk. Majd sütőpapíros tepsire zsemléket (6 db ) formázunk, lekenjük olajjal, megszórjuk növényi sajttal. 50 fokos sütőben 45 percig kelesztjük, majd 180 fokon kb 30-40 perc alatt megsütjük.
![43596097-1904879069619985-4932010657957543936-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/11/43596097-1904879069619985-4932010657957543936-n.jpg)
![44943420-2138415756406900-8858061106707431424-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/11/44943420-2138415756406900-8858061106707431424-n.jpg)
![44961471-984590258392427-236989500755017728-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/11/44961471-984590258392427-236989500755017728-n.jpg)
![44964367-1205174859622378-6561118266163462144-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/11/44964367-1205174859622378-6561118266163462144-n.jpg)
![44966444-435394793531396-4197916990913904640-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/11/44966444-435394793531396-4197916990913904640-n.jpg)
![45003805-244239786247438-3855206530865430528-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/11/45003805-244239786247438-3855206530865430528-n.jpg)