Hozzávalók:

15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

3 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

5 dg tápióka keményítő

3 dkg édesítő (1:4)

5 gr sütőpor

1,5 dkg útifűmaghéj

0,5 dkg útifűmaghéj őrlemény

2,5 dl víz

2 ek citromlé

Töltelék:

2 cs vaníliás pudingpor

ízlés szerint édesítő

4 dl rizstej

50 dkg köles túró

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A lapokhoz a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jól összedolgozzuk. Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és három részre osztjuk. Kinyújtjuk egyenlő nagyságuakra, majd mindegyiket megsütjük 180 fokos sütőben kb 15 perc alatt. Majd a krémhez a pudingot megfőzzük, majd összeturmixoljuk a köles túróval.

Majd ha a lapok kihűltek, akkor rétegezzük.

Hagyjuk egy éjjelt összeállni, majd tálalható.