Hozzávalók:
16,5 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
12,5 dg tápióka keményítő
9,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény
30 dkg savanyú káposzta
1 cs sütőpor
kb 3-3,2 dl víz
2 ek citromlé
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, levétől kinyomkodott káposztát. Eldolgozzuk benne, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, jól összedolgozzuk. Majd barna rizslisztes lapon kinyújtjuk, majd hajtogatjuk – és ezt ismételjük meg 4-szer, majd kb két ujjnyira inyújtjuk és szaggatjuk. Sütőpapíros tespire tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük a tetejét. 180 fokos sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.
![46623838-1890940067683805-7176227818550853632-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46623838-1890940067683805-7176227818550853632-n.jpg)
![46649455-2273421212942013-4823410279574405120-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46649455-2273421212942013-4823410279574405120-n.jpg)
![46747962-334495327362876-6624885482398416896-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46747962-334495327362876-6624885482398416896-n.jpg)
![46911388-362462744525878-7312709178999439360-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46911388-362462744525878-7312709178999439360-n.jpg)
![47006964-2161352030782134-5021351299178823680-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/47006964-2161352030782134-5021351299178823680-n.jpg)