Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg tápióka keményítő
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
3 ek édesítő (1:4)
3 dkg holland kakaópor
6 dl víz
2 ek citromlé
1 cs sütőpor
Krém:
25 dg natúr gesztenyemassza
ízlés szerint édesítő
2 ek rumaroma
4 dl Schlagfix natúr tejszín – vegán
+ holland kakaópor a tetejére
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuka vizet és a citromlevet, majd kikeverjük. Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb 35-40 perc alatt megsütjük.
A tejszínt kemény habbá verjük majd hozzáajuk az édesítőt, rumaromát, és a villával összetört gesztenyét, majd kemény krémmé dolgozzuk. Rátesszük a meghűlt piskóta tetejére, majd holland kakaóporral megszórjuk.