Hozzávalók:
45 dkg Mester család házi kenyérliszt
1 cs sütőpor
2-3 kk só
3 dkg Mester család burgonyapehely
1 ek útifűmaghéj
1 ek gluténmentes sörélesztőpehely (ITT)
kb 5,2 dl víz
2 ek citromlé
2 ek olaj
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat alaposan összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposan kidolgozzuk, hozzáadjuk az olajat, avval is eldolgozzuk. Majd szilikon vagy sütőpapírral bélelt formába tesszük. 180 fokon kb 50 perc alatt megsütjük.
![57294153-2186076568126705-4332192971555340288-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/57294153-2186076568126705-4332192971555340288-n.jpg)
![58724816-423114824913300-2431056243788349440-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/58724816-423114824913300-2431056243788349440-n.jpg)
![59490265-2274858372755043-1022972849545019392-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/59490265-2274858372755043-1022972849545019392-n.jpg)
![59229925-2295855770475585-4126924243822706688-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/59229925-2295855770475585-4126924243822706688-n.jpg)
![59642343-2244051132526215-7320510128099164160-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/59642343-2244051132526215-7320510128099164160-n.jpg)