Hozzávalók:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Naturbit köles liszt
10 dkg Tápióka keményítő (ITT)
5 dkg Teff liszt
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
6 dl víz
1 cs sütőpor
2 kk só
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd összedolgozzuk. 10 percet pihentetjük, majd két részre osztjuk.
Bagettet formázunk belőlük, majd megcsavarjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük.
180 fokos sütőben kb 50 perc alatt megsütjük őket.
![56811436-330298867674421-7649523851541348352-n-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/56811436-330298867674421-7649523851541348352-n-1.jpg)
![56696837-323854311665633-1644803501764640768-n-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/56696837-323854311665633-1644803501764640768-n-1.jpg)
![56706280-2627954910612605-977303916825804800-n-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/56706280-2627954910612605-977303916825804800-n-1.jpg)
![57131100-756266574770803-2036623610013024256-n-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/57131100-756266574770803-2036623610013024256-n-1.jpg)
![56872499-1007164079673489-7975579510747693056-n-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/56872499-1007164079673489-7975579510747693056-n-1.jpg)