Hozzávalók:
20 dkg Mester család süteményliszt
1cs sütőpor
1 kk útifűmaghéj
2,5 ek édesítő (1:4) (ITT)
5 dkg olaj / kókuszolaj
1,75 dl víz
Krém:
1 cs vaníliás pudingpor
2 dl Schlagfix natúr növényi tejszín
1 dl rizstej
ízlés szerint édesítő
Tetejére:
kb. 10.15 dkg ananász
csokiszósz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat. Jól kikeverjük, majd szilikon formába öntjük. 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
A krém alapanyagait kikeverjük, majd megfőzzük.
A megsült, majd időközben kihűlt piskótára kenjük, tetejét ananásszal kirakjuk és csokiszósszal meglocsoljuk.