Hozzávalók:
Tészta:
10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg tápióka kemlnyítő
2,5 dkg Naturbit köles liszt
1 dkg útifűmaghéj
1 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 ek édesítő (1:4)
6,5 dkg Naturbit hajdina liszt
fél csomag sütőpor
2 ek citromlé
kb 2,5 dl víz
Krém:
3 dl kókusztej
2 ek vanília aroma
ízlés szerint édesítő (én 2 ek 1:4 et tettem bele)
10 dkg Natrubit barna rizsliszt
1 ek tápióka keményítő
+ eper
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A krémhez az alapanyagokat jól kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet majd jól összedolgozzuk.
Barna rizslisztes lapon kinyújtjuk, majd kockákra vágjuk.
Az egyik oldalára teszünk a krémből, majd epret rakunk rá. A tészta másik oldalát bevagdossuk, majd ezt ráhajtjuk, széleit lenyomkodjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük és olajjal vékonya lekenjük.
Majd 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.
![60285730-689009798216425-6781889321868722176-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60285730-689009798216425-6781889321868722176-n.jpg)
![60351055-2223089647782637-7580273272034426880-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60351055-2223089647782637-7580273272034426880-n.jpg)
![60352449-1171655832995301-7229313081753468928-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60352449-1171655832995301-7229313081753468928-n.jpg)
![60443305-855796751446523-9144290942927241216-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60443305-855796751446523-9144290942927241216-n.jpg)
![60565497-452758198817952-7324880192898334720-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60565497-452758198817952-7324880192898334720-n.jpg)