Hozzávalók:

40 dkg Bake Free Kelt tészta lisztkeverék

2 cs só

1 cs sütőpor

2 dkg édesítő (1:4)

5 dl víz

Töltelék:

Fahéj ízlés szerint édesítővel elkeverve

+ puha margarin

+ olaj a kenéshez

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A tészta alapanyagait egy tálban alaposan eldolgozzuk, majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk. Megkenjük vékonyan margarinnal, majd összehajtjuk, nyújtunk rajta, majd ismét megkenjük margarinnal, majd összehajtjuk, megint margarin jön, és hajtunk egyet rajta.

Így egy kocka alaknak kell kijönnie, ezt kinyújtjuk, és megszórjuk a fahéjas édesítővel.

Feltekerjük, és felvagdossuk.

Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd 185 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.