Hozzávalók:
25 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
20 dkg tápióka keményítő
2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
2,5 dkg útifűmaghéj
1 cs sütőpor
1,5 dkg sörélesztőpehely
6 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ reszelt növényi sajt a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet. Jó alaposan összedolgozzuk, majd sütőpapíros tepsire zsemléket formázunk.
Olajjal vékonyan lekenjük, majd megszórjuk reszelt növényi sajttal.
180 fokon kb 50 perc alatt megsütjük.
![67633683-2835838949824479-5799167625921560576-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/04/67633683-2835838949824479-5799167625921560576-n.jpg)
![67743366-2199405903682949-2121982318334705664-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/04/67743366-2199405903682949-2121982318334705664-n.jpg)
![67964427-724889161274025-1919744506073186304-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/04/67964427-724889161274025-1919744506073186304-n.jpg)
![68534614-362730904404526-2067997143519461376-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/04/68534614-362730904404526-2067997143519461376-n.jpg)
![68691438-495940287832447-4896375327187533824-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/04/68691438-495940287832447-4896375327187533824-n.jpg)