Hozzávalók:

17,5 dkg Barna rizsliszt

12,5 dkg Tápióka keményítő

10 dkg Köles liszt

5 dkg Mandulaliszt (Naturbit)

1 cs sütőpor

3 dkg édesítő (1:4)

1,5 dl rizstejszín

2,2 dkg útifűmaghéj

3 db alma apró kockákra vágva

2 ek citromlé

kb 3 dl víz

+ 1 db alma cikkekre vágva

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd belekeverjük az almát, végül a nedves alapanyagokat.

Kicsit hagyjuk állni.

Majd sütőpapírral kibélelt 18 cm – es formába tesszük.

Olajjal vékonyan lekenjük, majd az alma cikkeket ráhelyezzük.

180 fokos sütőben kb. 45-50 perc alatt megsütjük.

Az alapanyagokat a Diszkont Diéta biztosította.

https://www.diszkontdieta.hu/