Hozzávalók:
17,5 dkg Barna rizsliszt
12,5 dkg Tápióka keményítő
10 dkg Köles liszt
5 dkg Mandulaliszt (Naturbit)
1 cs sütőpor
3 dkg édesítő (1:4)
1,5 dl rizstejszín
2,2 dkg útifűmaghéj
3 db alma apró kockákra vágva
2 ek citromlé
kb 3 dl víz
+ 1 db alma cikkekre vágva
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd belekeverjük az almát, végül a nedves alapanyagokat.
Kicsit hagyjuk állni.
Majd sütőpapírral kibélelt 18 cm – es formába tesszük.
Olajjal vékonyan lekenjük, majd az alma cikkeket ráhelyezzük.
180 fokos sütőben kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
![121328008-1011910205979448-3731416978825713387-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121328008-1011910205979448-3731416978825713387-n.jpg)
![121320079-1185491805168949-6621484950124159798-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121320079-1185491805168949-6621484950124159798-n.jpg)
![121314516-395333831458920-3064381760791265896-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121314516-395333831458920-3064381760791265896-n.jpg)
![121265455-781040922461086-4344958810225968718-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121265455-781040922461086-4344958810225968718-n.jpg)
![121260551-892955807778323-9127616435790505860-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121260551-892955807778323-9127616435790505860-n.jpg)
![121230761-414475426620606-5321770434787658608-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121230761-414475426620606-5321770434787658608-n.jpg)
Az alapanyagokat a Diszkont Diéta biztosította.
https://www.diszkontdieta.hu/