Hozzávalók:
25 dkg Barna rizsliszt
6,5 dkg Tápióka keményítő
8 dkg Köles liszt
2 dkg útifűmaghéj
1 cs sütőpor
4,5 dkg édesítő (1:4)
2 dl Bio Bridge rizstej
2 dl Bio Bridge rizstejszín
2 ek citromlé
1 db Chogo étcsokoládé karamellás krémmel (vegán)
+ a tetejére édesített rizstejszín
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat , jó alaposan összedolgozzuk.
4 egyforma részre osztjuk, majd kisodorjuk őket, és az egyik felétől feltekerjük.
Közepébe egy kocka csokoládét teszünk.
Sütőpapíros tepsire tesszük.
Édesített rizstejszínnel lekenjük, majd 180 fokon kb 40 perc alatt megsütjük.
Majd még forrón újra lekenjük az édesített rizstejszínnel.
Az alapanyagokat a Diszkont Diéta biztosította.
https://www.diszkontdieta.hu/