Hozzávalók:
20 dkg Violife görög sajt helyettesítő
8 dkg Köles liszt
20 dkg Barna rizsliszt
8 dkg Tápióka keményítő
2,5 dkg útifűmaghéj
2 dkg só
2 dl víz
1 cs sütőpor
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ reszelt növényi sajt a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük.
Beledolgozzuk a görög sajthelyettesítőt, összedolgozzuk , majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan kidolgozzuk.
Barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, majd kinyújtjuk és szaggatjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal lekenjük és megszórjuk a reszelt növényi sajttal.
180 fokon kb. 40-50 perc alatt megsütjük.
![121225671-790708761687771-6058432978403840279-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121225671-790708761687771-6058432978403840279-n.jpg)
![121252350-3325614027535937-2421686567076295694-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121252350-3325614027535937-2421686567076295694-n.jpg)
![121271825-628244277842185-3203315560078789146-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121271825-628244277842185-3203315560078789146-n.jpg)
![121299561-1240587086306201-252499866957958632-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121299561-1240587086306201-252499866957958632-n.jpg)
![121306113-378242993329945-3555092820697661806-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/10/121306113-378242993329945-3555092820697661806-n.jpg)
Az alapanyagokat a Diszkont Diéta biztosította.
https://www.diszkontdieta.hu/