Kihagyás
Mona Konyhája – Élet az ételallergiával Logo Mona Konyhája – Élet az ételallergiával Logo
  • Rólam – ki is vagy én
  • Receptek
    • Mentes termékek
      • Egészségmarket
      • Lidl
    • Aby Hungary
    • BBN – Vegifeel
    • Csokoládék
    • Egyéb receptek mentesen
    • Hunorganic
    • Lisztkeverékmentes receptek
    • Mester család termékeiből
    • Nocarb
    • Nutri free
      • NF – Nativa Food
    • Schar
    • Viva Natura
    • Vegán
    • Mentes nyaralás
  • Tanácsok
  • Szeretetkonyha
    • Szeretetkonyha ajánló – Lepd meg !
    • Szeretetkonyha ajánló – Több, mint főzés
    • Szeretetkonyha a Libri Könyvesboltok polcain
    • Szeretetkonyha – Mentesklub.hu ajánló
    • Szeretetkonyha ajánló Lillától
    • Szeretetkonyha – Beszélgetés szerzőtársammal Légrádi Ildikóval és Merán Bálinttal.
    • Szereretkonyha a Lírában (Vecsés)
    • Szeretetkonyha interjú Böbitől, a Több, mint főzés blog írójától.
    • Szeretetkonyha – cikk a glutenerzekeny.hu oldalon
    • Szeretetkonyha – Cikk Árvai Nóritól a babamamakonzultáció oldalon
    • Szeretetkonyha – ajánló a Csak a Mentes oldalon
    • Szeretetkonyha – Ajánló az “Ezisgyőr” bloggerétől Csobay Dánieltől
    • Szeretetkonyha – Ajánló a Kiskegyed magazin 2021.január 12. számában
    • Szeretetkonyha – Ajánló Emese ( egy edző ) szemszögéből
  • Mona „mentes” sorozat – könyvcsomag
    • A MENTES SÜTISKÖNYV
      • Kávéház magazin ajánlója – A Mentes Sütis könyvemről
    • Az ünnepek mentes ételei
      • GoodFood magazin „Gasztro Portál „ajánlója – Az Ünnepek Mentes Ételei könyvemről
      • Mariann ajánlója – Az Ünnepek Mentes Ételei könyvemről
    • A nagyvilág mentes ételei
      • Sláger FM 2023.11.24 – beszégetés A Nagyvilág Mentes ételei című könyvemről
      • MEX Rádió riport – 2023. 10.27
      • A Nagyvilág Mentes Ételei – Így készült
      • Bogi ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Petra ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Dóri ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Szilvi ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Dabas Rádió interjú – 2023.11.04
      • Ivett ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Niki ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei Könyvemről
      • Dzsenifer ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei Könyvemről
      • Gasztromagazin ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Dóri ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei Könyvemről
      • Kávéház magazin ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Zsófi ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Ildi ( Mesevilág habbal ) ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Andi ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Hajni ( Tudatos minimalizmus ) ajánlója – A Nagyvilág Mnetes Ételei könyvemről
  • Könyvek
  • Letölthető anyagok
    • Videók
  • Online főzés
  • Tanácsadás és főzés
  • Események, tanfolyamok
  • Találkozók / Rendezvények
  • Média – Megjelenések
  • Partner program és Rendezvény
  • Webshop
  • Hírlevél
  • Adataim

    Regisztráció
  • Rólam – ki is vagy én
  • Receptek
    • Mentes termékek
      • Egészségmarket
      • Lidl
    • Aby Hungary
    • BBN – Vegifeel
    • Csokoládék
    • Egyéb receptek mentesen
    • Hunorganic
    • Lisztkeverékmentes receptek
    • Mester család termékeiből
    • Nocarb
    • Nutri free
      • NF – Nativa Food
    • Schar
    • Viva Natura
    • Vegán
    • Mentes nyaralás
  • Tanácsok
  • Szeretetkonyha
    • Szeretetkonyha ajánló – Lepd meg !
    • Szeretetkonyha ajánló – Több, mint főzés
    • Szeretetkonyha a Libri Könyvesboltok polcain
    • Szeretetkonyha – Mentesklub.hu ajánló
    • Szeretetkonyha ajánló Lillától
    • Szeretetkonyha – Beszélgetés szerzőtársammal Légrádi Ildikóval és Merán Bálinttal.
    • Szereretkonyha a Lírában (Vecsés)
    • Szeretetkonyha interjú Böbitől, a Több, mint főzés blog írójától.
    • Szeretetkonyha – cikk a glutenerzekeny.hu oldalon
    • Szeretetkonyha – Cikk Árvai Nóritól a babamamakonzultáció oldalon
    • Szeretetkonyha – ajánló a Csak a Mentes oldalon
    • Szeretetkonyha – Ajánló az “Ezisgyőr” bloggerétől Csobay Dánieltől
    • Szeretetkonyha – Ajánló a Kiskegyed magazin 2021.január 12. számában
    • Szeretetkonyha – Ajánló Emese ( egy edző ) szemszögéből
  • Mona „mentes” sorozat – könyvcsomag
    • A MENTES SÜTISKÖNYV
      • Kávéház magazin ajánlója – A Mentes Sütis könyvemről
    • Az ünnepek mentes ételei
      • GoodFood magazin „Gasztro Portál „ajánlója – Az Ünnepek Mentes Ételei könyvemről
      • Mariann ajánlója – Az Ünnepek Mentes Ételei könyvemről
    • A nagyvilág mentes ételei
      • Sláger FM 2023.11.24 – beszégetés A Nagyvilág Mentes ételei című könyvemről
      • MEX Rádió riport – 2023. 10.27
      • A Nagyvilág Mentes Ételei – Így készült
      • Bogi ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Petra ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Dóri ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Szilvi ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Dabas Rádió interjú – 2023.11.04
      • Ivett ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Niki ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei Könyvemről
      • Dzsenifer ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei Könyvemről
      • Gasztromagazin ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Dóri ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei Könyvemről
      • Kávéház magazin ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Zsófi ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Ildi ( Mesevilág habbal ) ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Andi ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
      • Hajni ( Tudatos minimalizmus ) ajánlója – A Nagyvilág Mnetes Ételei könyvemről
  • Könyvek
  • Letölthető anyagok
    • Videók
  • Online főzés
  • Tanácsadás és főzés
  • Események, tanfolyamok
  • Találkozók / Rendezvények
  • Média – Megjelenések
  • Partner program és Rendezvény
  • Webshop
  • Hírlevél
Előző Következő
  • View Larger Image

Spektrum Home – Adventi készülődés – 2020.11.21,

2020. november 22.|Média - Megjelenések|

Ajánlott bejegyzések

Kávéház magazin ajánlója – A Mentes Sütis könyvemről
GoodFood magazin „Gasztro Portál „ajánlója – Az Ünnepek Mentes Ételei könyvemről
Kávéház magazin ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
Gasztromagazin ajánlója – A Nagyvilág Mentes Ételei könyvemről
Dabas Rádió interjú – 2023.11.04

Recept könyvek

Legutóbbi bejegyzések

  • Gyümölcsös – joghurtos – köles süti ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )
  • Barackos krémes ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )
  • Bundás banán ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )
  • Csokis – gyümölcsös rizslapok ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )
  • Pudingos – almás rizs ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )

Facebook

Instagram

mona_konyhaja

Hűsítő finomság ebben a nagy melegben ez a kö Hűsítő finomság ebben a nagy melegben ez a köleses sütemény. Na meg nem is kell sütni :D Az alapja gluténmentes zabpehely és napraforgómagliszt ( jaj gyerekek, nagyon jö lett vele!!! ). Erre jött egy pudingos köleses krém, majd pedig vegyes gyümölcsös - növényi joghurtos réteg, és csoki a tetején.
Olyan jó kis lágy, krémes finomság kerekedett belőle :D Csak győzzétek kivárni, míg összeáll :D Bár mondjuk simán lehet kis pohárkába tenni, ha nincs türelmed, és hamarabb ennéd :D
A napraforgómaglisztet egyébként a @grapoila - tól  szereztem be ( szerintem amúgy ki fogom majd próbálni zsemlébe csempészve is!!! ), ahol ha a MONAKONYHAJA kuponkódot használod, akkor kedvezményt kapsz a vásárlásból ( https://grapoilashop.hu/
Glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán!
Hozzávalók:

Alap:

15 dkg gluténmentes zabpehely

3 dkg Grapoila napraforgómagliszt

4 dkg édesítő (1:4)

1 dl növényi tejszín

Köleses krém:

15 dkg köles

ízlés szerint édesítő

1 ek citromlé

4 dl növényi ital

2 dl növényi tejszín

1 cs vaníliás pudingpor

Gyümölcsös réteg:

20 dkg vegyes gyümölcskeverék

1 kk citromlé

ízlés szerint édesítő

15 dkg növényi joghurt

1 cs vaníliás pudingpor

+ 10 dkg mentes csokoládé - olvasztva

Elkészítés:

A kölest alaposan átmossuk, majd a növényi itallal, növényi tejszínnel, édesítővel és citromlével megfőzzük, majd belekeverünk egy csomag vaníliás pudingport.

Az alaphoz az alapanyagokat egy tálba tesszük és jól összedolgozzuk.

Egy 21x21 - es folpackkal kibélelt formába egyengetjük.

Az alapra rátesszük a köleses réteget.

A gyümölcsöt egy lábasba tesszük, édesítjük, hozzáadjuk a citromlevet, összefőzzük, majd belekeverjük a növényi joghurtba a pudingport, hozzáadjuk a gyümölcshöz, folyamatosan kevergetjük, hagyjuk, hogy besűrűsödjön.

A köleses rétegre tesszük, majd olvasztott csokival borítjuk.

Hagyjuk egy éjjelt, hogy jól összeálljon.

#szponzorálttartalom #vegán #gluténmentes #monakonyhaja #healthyrecipes #healthyliving #healthyfood #millet #köles #csokoládé #chocolate #cukormentes #tojasmentes #tejmentes
Coming soon! Nem árt időben felkészülni 😁😍
Mit viszünk az útra magunkkal!
Több órás utunk lesz @annaszalaikiss val, így beszaladtam a @magyarglutenmentes - be és hoztam szendvicsnek való finomságokat, na meg kis pizzalapot... Ezeket az utazás előtti este csak kiveszem a fagyasztóból, másnap megtöltöm őket, és suhanunk 😂 Na meg az apróságok sem maradhattak el 😍😍😍
#vegán #gluténmentes #straykids #concert #frankfurt  #monakonyhaja #magyarglutenmentespekseg #tejmentes #tojasmentes #cukormentes #pekaru #travel #utazás #nagyonkészülünk
Pihe - puha piskótás, krémes, barackos finomsá Pihe - puha piskótás, krémes, barackos finomság. Pár alapanyagból is lehet nagyon finom édességeket készíteni, én meg törekszem erre. 
Készült ismét egy csuda jó kis piskóta, amit most barackos verzióban álmodtam meg. Amúgy a krém fullra egyszerű, hisz tejszín ( növényi ) lett felverve, ebbe került némi baracklekvár, vanília aroma - ez így szerintem annyira jó lett. Plusz még a lapokat is megkentem lekvárral, majd jól megküldtem barackkal :D 
Glutén, tej, tojás, cukor, szója, lisztkeverékmentes, vegán!
Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg barna rizsliszt
10 dkg cirok liszt
2,5 dkg útifűmaghéj
6 g sütőpor
4 dkg édesítő (1:4)
3 dl víz
1 kk citromlé
Krém:
4 dl növényi tejszín - felverhető
ízlés szerint édesítő
1 ek vanília aroma
5 dkg baracklekvár - cukormentes - gluténmentes - vegán 
+ 20 dkg őszibarackbefőtt - cukormentes, gluténmentes , vegán
+ 10 dkg baracklekvár - cukormentes - gluténmentes - vegán 
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
Egy 21x21 - es sütőpapírral kibélelt formába tesszük, majd 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a vanília aromát, lekvárt ( 5 dkg ) és édesítőt, alaposan kikeverjük.
A barackot apróra vágjuk.
Ha meghűlt a piskóta kettévágjuk.
Az egyik lap alját megkenjük a lekvár felével, majd erre jön a tejszínes krém, rászórunk a barackból, majd rátesszük a másik lapot, ezt is megkenjük lekvárral, jön a krém, majd ismét barack.
Tegyük pár órára a hütőbe, hogy jól összeálljon.
#fyp #healthylifestyle #healthyfood #healthyrecipes #foodie #food #glutenfree #vegan #recipe #recept #monakonyhaja #gluténmentes #vegán
A látszat néha csal :D Nem, nem töltött kápos A látszat néha csal :D Nem, nem töltött káposzta van a képen ( mármint a töltelék része ) :D Ez itt kérem szépen egy újabb rizslapos recept.  A TikTokon jött velem szembe egy ilyen bundás banános cucc :D Annyira megtetszett, főleg most, hogy a rizslapra rá vagyok kattanva :D Ez persze nem az eredeti, mert ott tojással láttam... Én csicseriborsó lisztet kevertem kikevertem édesítővel és vízzel, ebbe mártottam bele a rizslapokat, majd letettem szép sorban egymás mellé - kicsit egymásra. Bele zutty a banán, némi csokit  is kapott, feltekertem, majd pedig mint a brióst betekertem. Mehetett is szolizni. Gyerekek, annyira brutálisan finom!!!! 
És van még jó sok rizslapom :D Hozok még finomságokat belőle - ötlettből nincs hiány :D 
Glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán!
Hozzávalók:
4 db rizslap
2-3 db banán ( mérettől függ )
10 dkg csicseriborsó liszt
2 dl növényi ital
ízlés szerint édesítő
5 dkg mentes csokoládé
Elkészítés:
A banánt megpucoljuk.
A csokit felaprítjuk.
A csicseriborsó lisztet kikeverjük az édesítővel és a vízzel.
A rizslapokat megmártjuk benne egyesével, majd egymás mellé tesszük szilikon lapra , úgy, hogy a szélei egymáson legyenek.
A banánokat sorban ráhelyezzük, erre a csokit.
A banán szélein lévő rizspapírt ráhajtjuk, majd feltekerjük a rizspapírt - benne a banánnal és csokival.
Majd egyik szélét megfogjuk és elkezdjük tekerni felfelé, mintha brióst csinálnánk.
Sütőpapíros tepsire tesszük éa 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
#vegán #gluténmentes #rizslap #banán #csokoládé #monakonyhaja #fyp #recept #recipe #vegan #glutenfree #banana #chocolate #healthyrecipes #healthyfood #healthylifestyle #food #foodie
Ő is nagyon várja... De én is 😂😂😂😂😍😍😍😍
@Hannah (seeing skz on 07.15) @Stray Kids 
#straykids #concerts #frankfurt #julius #stay #dominAte #dominate #youmakestraykidsstay #comingsoon #fyp #viralmusic #music #favorite
Nálunk a nyár egyik kötelező levese az a gyüm Nálunk a nyár egyik kötelező levese az a gyümileves. Télen meegen, nyáron hidegen :D Szinte minden héten készül. A legutóbbi ez a mennyei vegyes gyümölcsös volt. Lehet főzés nélkül, vagy főzve is készíteni gyümölcslevest, nálam most az utóbbi módon készült. De még fogok hozni varriációkat, hisz hosszú még a nyár :D
Glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán! 
Hozzávalók:
50 dkg vegyes gyümölcskeverék
ízlés szerint Mester család  édesítő ( 1:4 )
8 dl növényi ital
2 dl növényi tejszín
1 ek vanília aroma
2 ek citromlé
40 g Mester család vaníliás pudingpor
Elkészítés:
A gyümölcskeveréket egy lábasba tesszük.
Hozzáadjuk a növényi italt, citromlevet, vanília aromát, édesítőt, elkeverjük, majd megfőzzük.
Ha megfőtt, akkor a fele gyümölcsöt pépesítjük.
A pudingport kikeverjük a növényi tejszínnel, majd kimerünk a levesből hozzá, kikeverjük, majd visszaöntjük bele és besűrítjük.
Jó hidegen tálaljuk.
#vegán #gluténmentes #fyp #gyümölcsleves #fruitsoup #tejmentes #tojásmentes #summer #recipe #nobaking #szójamentes #cukormentes #monakonyhaja
Amikor nincsenek szavak. Egyik pillanatban még ez Amikor nincsenek szavak. Egyik pillanatban még ezerrel süt a nap, majd hirtelen leszakad az ég! 
A tegnapi nap országszerte óriási vihar tombolt. Itt ahol én élek, nagyszemű jég esett .. nem perceken keresztül..hanem igen sokáig. Fákat, buszmegállót, házakat tett tönkre! 
#storm #hail #rain #life #eső #jégeső #vihar
Roppant egyszerű sütés nélküli finomság. Pud Roppant egyszerű sütés nélküli finomság. Puding, rizs,na meg fahéjas reszelt alma. Ennyi az egész - és itt jön az , amit szoktam mondani: bárilyen másik gyümölccsel is elkészíthető. A pudingot és a rizst megfőzzük, az almát megmossuk, lereszeljük, majd pedig egy őzgerinc formába tesszük és hagyjuk amíg megdermed. A jó melegben egy igazi felüdülés ez a finomság - szerintem.
Glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán!
Hozzávalók:
20 dkg rizs
5 dl növényi ital
2 dl növényi tejszín
50 g Mester család vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
2 db nagyobb alma
ízlés szerint fahéj
1 kk citromlé
Elkészítés:
A rizst átmossuk.
Feltesszük főni a növényi itallal, édesítővel.
A növényi tejszínt és a pudingport kikeverjük, majd ha már majdnem megfőtt a rizs, akkor hozzáöntjük.
Készre főzzük.
Az almákat megmossuk, lereszeljük, ízesítjük a fahéjjal , citromlével, édesítővel.
Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk, az almát eloszlatjuk benne, majd erre a pudingos rizs jön.
Hagyjuk egy éjjelt a hűtőben, hogy jól összeálljon.
#fyp #healthyrecipes #vegán #gluténmentes #monakonyhaja #tejmentes #tojásmentes #cukormentes #szójamentes #alma #rizs #puding #apple #cinamon #rice #recipe #nobaking
Befűtöttek rendesen! 😂😍 #dachshund #fyp #d Befűtöttek rendesen! 😂😍
#dachshund #fyp #dachshundlove  #dachshundpuppy #dachshundlife #dog #dogsoftiktok #dogs #dogtok #puppylove #puppydog #puppylife  #dogmom #doglove #doglife #mydog #puppy #mylife #ilovemylife #lifewithdog #monakonyhaja
Eddig amikor ilyen rizslapos finomságot hoztam ne Eddig amikor ilyen rizslapos finomságot hoztam nektek, mindig nagyon szerettétek. Most egy csokis gyümölcsös verzióban készült el. A menete nagyon egyszerű. Készült egy csokis puding, majd beáztattam a rizslapokat, a pudinggal megtöltöttem, erre szórtam még gyümölcsöt, összehajtogattam. Készítettem hozzá egy mázat , abba megforgattam, majd mentek a sütőbe szolizni. Ropogós, de mégis puha finomság lett belőle. Nálunk nagyon hamar elfogyott.
Próbáljátok ki szerintem ti is!
Glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán!
Hozzávalók:
12 db rizslap
3 dl növényi ital
40 g Mester család csokoládés pudingpor
ízlés szerint Mester család édesítő (1:4)
10 dkg vegyes gyümölcskeverék
Forgatáshoz:
5 dkg Mester család tápióka keményítő
5 dkg barna rizsliszt
ízlés szerint Mester család édesítő (1:4)
kb. 0,5 dl víz
Elkészítés:
A pudingport az édesítővel és növényi itallal egy lábasba tesszük, megfőzzük.
A tápióka keményítőt, barna rizslisztet, édesítőt és vizet kikeverjük.
Elkezdjük megtölteni a rizslapokat.
Két darabot vízbe mártunk, majd szilikon lapra tesszük.
Középre teszünk a pudingból, kissé elkenjük benne, teszük a gyümölcsből a közepére, majd két szélét behajtjuk, majd óvatosan feltekerjük.
Megforgatjuk a tápióka keményítős keverékben , majd sütőpapíros tepsire tesszük.
6 db pudingos rizslapunk lesz.
180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
#summer #gluténmentes #vegán #fyp #monakonyhaja #weekend #cake #tejmentes #tojásmentes #cukormentes #szójamentes #glutenfree #healthyrecipes #healthyliving #healthyfood #healthylifestyle #vegan #chocolate #csokoládé #fruit #gyümölcs
Ha hétvégén nincs sok időd, de mégis valami s Ha hétvégén nincs sok időd, de mégis valami sütit ennél, vagy pedig dobozolós finomság szükséges, akkor itt egy szuper finomság. Eyszerű kevert süti, ami most diós - citromos verzióban készült, na meg kapott némi mazsolát is.  Pihe - puha piskóta, ami tele van ízekkel! Szerintem érdemes kipróbálni, egyszerű, de nagyszerű sütemény a hétvégére!
Glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán!
Recept:
https://monakonyhaja.hu/2025/06/02/dios-citromos-szelet-gluten-tej-tojas-cukor-szojamentes-vegan/
Hozzávalók:
20 dkg Mester Család süteményliszt
20 dkg Mester család foszlós kalács liszt
8 g Mester Család sütőpor
10 dkg darált dió
5 dkg Mester család édesítő
10 dkg Mester Család mazsola
1 dl citromlé ( nekem 40 % - os volt )
3,25 dl víz
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálba tesszük és jó alaposan kikeverjük.
Sütőpapírral bélelt 21x24 - es tepsibe tesszük a maszzát, majd 180 fokos sütőben kb. 35 - 40 perc alatt megsütjük.
#gluténmentes #vegán #fyp #monakonyhaja #vegan #healthylifestyle #healthyfood #healthyliving #healthyrecipes #glutenfree #szójamentes #cukormentes #tojásmentes #tejmentes #cake #weekend #summer
Egyszerű, de nagyszerű almás - banános sütemény. Zabpehellyel és lenmagliszttel kombinálva, na mondanom sem kell nagyon tuti lett. Meg persze hamar össze lehet állítani, és gyorsan meg is sül. Beleharapsz, ne azt a piskóta állagot várd, hanem amolyan ragacsos kis süti. De nekem pont ez ízlik benne ( a minap is volt egy kekszem, aminek hasonló állaga volt ). Egyre jobban szeretem a lemaglisztet is használni, amit egyébként a @grapoila - tól szerzek be - erre van nektek kuponkód is, a MONAKONYHAJA, kedvezményesen tudtok vásárolni .
Próbáljátok ki, akár uzsira, de strandra, kirándulásra is tökéletes finomság!
Glutén, tej, tojás, cukor, szója, kész lisztkeverékmentes, vegán!
Recept:
Hozzávalók:

2 db nagyobb érett banán

20 dkg cukormentes almapüré

20 dkg gluténmentes zabpehely

8 dkg Grapoila lenmagliszt

ízlés szerint édesítő

7 g sütőpor

Elkészítés:

A banánt villával összenyomkodjuk, majd hozzáadjuk az összes többi alapanyagot és alaposan kikeverjük.

Egy 21x21 - as sütőpapírral bélelt formába egyengetjük a masszát.

180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.

#szponzorálttartalom #vegán #gluténmentes #fyp #monakonyhaja #alma #banán #apple #banana #cake #tejmentes #tojásmentes #cukormentes #szójamentes #glutenfree #healthyrecipes #healthyliving #healthyfood #healthylifestyle #vegan
Kövess engem

Szociális háló

FacebookYouTubeInstagram

Kategóriák

  • A Mentes sütiskönyv (2)
  • A MENTES SÜTISKÖNYV (3)
  • A Nagyvilág mentes ételei (18)
  • Aby Hungary (45)
  • Az ünnepek mentes ételei (2)
  • Bake free (84)
  • BBN – Vegifeel (21)
  • Csokoládék (9)
  • Csokoládék házilag (4)
  • Dia Wellness (1)
  • Egészségmarket (1)
  • Egyéb (10)
  • Egyéb receptek mentesen (35)
  • Főétel (5)
  • GK Food (3)
  • Gluténérzékenység , avagy a cöliákia (1)
  • Hunorganic (175)
  • Lisztkeverékmentes receptek (165)
  • MamaVita (16)
  • Mandulaliget – Tanfolyam (1)
  • Média – Megjelenések (70)
  • Mentes nyaralás (5)
  • Mentes termékek (1)
  • Mester Család – sütő nap – tanfolyam (11)
  • Mester család termékeiből (427)
  • Naturharmonia (6)
  • NF – Nativa Food (3)
  • Nocarb (48)
  • Nutri free (10)
  • Nutriversum (59)
  • Paleo Központ (16)
  • Receptek (3)
  • Rólam – ki is vagy én (3)
  • Schar (6)
  • SCHAR SÜTŐTANFOLYAMOK (5)
  • Szeretetkonyha (14)
  • Találkozók / Rendezvények (106)
  • Tegyünk Együtt Egymásért találkozók (19)
  • Tündér – liget sütő tanfolyam (3)
  • Vegán (1 218)
  • Videók (49)
  • Viva Natura (15)
  • Wise Food (19)
- MonaKonyhája | Van élet az ételallergiával
Minden jog fenntartva!
Az oldalon megjelenő adatokat szerzői jog védi, azok letöltése és másolása kizárólag a weboldal tulajdonosának engedélyével lehetséges, melynek elmulasztása jogi következményekkel járhat!
Webáruház és honlap fejlesztés: https://bodorweb.eu
FacebookYouTubeInstagram
Page load link

Kedves Látogató!

Már rendelhető „A mindennapok mentes ételei” című könyv!

Go to Top