Hozzávalók:

30 dkg Bake Free lángos – fánk lisztkeverék

15 dkg Bake Free szénhidrátcsökkentett kenyérliszt

15 g gluténmentes sörélesztőpehely

12 g só

5 dl víz

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.

Majd kenyeret formázunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük.

Olajjal vékonyan lekenjük, majd tetejét bevagdossuk.

180-190 fokon kb. 60 perc alatt megsütjük.

Bake free lángos – fánk lisztkeverék itt:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-fank-langos-lisztkeverek-1000g/

Bake Free szénhidrátcsökkenett kenyérliszt itt:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-szenhidrat-csokkentett-kenyer-lisztkeverek-1000g/