Hozzávalók:
30 dkg Bake Free lángos – fánk lisztkeverék
15 dkg Bake Free szénhidrátcsökkentett kenyérliszt
15 g gluténmentes sörélesztőpehely
12 g só
5 dl víz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.
Majd kenyeret formázunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük.
Olajjal vékonyan lekenjük, majd tetejét bevagdossuk.
180-190 fokon kb. 60 perc alatt megsütjük.
Bake free lángos – fánk lisztkeverék itt:
https://edenpremium.hu/termek/bake-free-fank-langos-lisztkeverek-1000g/
Bake Free szénhidrátcsökkenett kenyérliszt itt:
https://edenpremium.hu/termek/bake-free-szenhidrat-csokkentett-kenyer-lisztkeverek-1000g/