Hozzávalók:
30 dkg Bake free lángos – fánk lisztkeverék
2 ek édesítő (1:4)
3 dl víz
1 cs natúr gesztenyemassza
3 ek rizstejszín
ízlés szerint édesítő
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A lisztet az édesítővel és vízzel összedolgozzuk.
A tésztát 5 egyenlő részre osztjuk.
A gesztenyét kikeverjük a tejszínnel és az édesítővel.
A tésztából kocka alakot nyújtunk, majd felső részét bevagdossuk.
Megtöltjük a gesztenyés krémmel, két oldalát behajtjuk, majd feltekerjük és kissé meghajtjuk, mint a kiflit.
Majd ha mind az 5 db kész, akkor forró olajban kisütjük.
Végül porédesítővel megszórjuk.
Bake Free lángos – fánk lisztkeverék itt:
https://edenpremium.hu/termek/bake-free-fank-langos-lisztkeverek-1000g/
![132782674-219399059650685-6609649123983219020-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132782674-219399059650685-6609649123983219020-n.jpg)
![132651045-253906839398866-896751568988731913-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132651045-253906839398866-896751568988731913-n.jpg)
![132591596-1536396213416654-7202287785065308003-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132591596-1536396213416654-7202287785065308003-n.jpg)
![132505221-2746740372322877-2597124302663897372-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132505221-2746740372322877-2597124302663897372-n.jpg)
![132377170-811764309401928-4942502496245231146-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132377170-811764309401928-4942502496245231146-n.jpg)
![132591596-1536396213416654-7202287785065308003-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132591596-1536396213416654-7202287785065308003-n.jpg)