Hozzávalók:
6 nagyobb gomba (szára nélkül)
10 dkg bébispenót
só
zöldfűszerek
30 g Éden Prémium Borsófehérje protein granulátum (1,2 dl vízbe beáztatva)
Panírozáshoz:
Tápióka keményítő vízzel elkeverve
Gluténmentes panírmorzsa
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A gombát megpucoljuk.
A bébispenótót megmossuk, apróra vágjuk, majd a borsóproteinnel összekeverjük, sózzuk és zöldfűszerezzük.
A gomba belsejébe töltjük, majd panírozunk.
Először a tápióka keményítős vízbe forgatjuk, majd a morzsába és ismételjük.
Forró olajban kisütjük.
Éden Prémium borsófehérje itt:
https://edenpremium.hu/termek/borsofeherje-granulatum-100g/
![132326787-752528112329573-615893376594511854-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132326787-752528112329573-615893376594511854-n.jpg)
![132420955-386779955756199-5864001796337179011-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132420955-386779955756199-5864001796337179011-n.jpg)
![132509467-814158999426632-7768938803212861933-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132509467-814158999426632-7768938803212861933-n.jpg)
![132576130-413794296336154-578066480964294692-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132576130-413794296336154-578066480964294692-n.jpg)
![132662389-736375943930489-5987478748962825054-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132662389-736375943930489-5987478748962825054-n.jpg)
![132781007-391988395197941-943955847498736143-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/12/132781007-391988395197941-943955847498736143-n.jpg)