Hozzávalók:
32,5 dkg Aby Házi kenyérliszt
2 ek édesítő (1:4)
6 g porélesztő
7 dkg margarin
7,5 dkg növényi tejszín
1,25 dl víz
Töltelék:
Margarin
édesítő
holland kakaópor
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzádolgozzuk a margarint és a növényi tejszínt.
Végül hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk, gyúrjuk.
Majd lisztes lapon kinyújtjuk, megkenjük vékonyan margarinnal, megszórjuk az édesítős kakaóporral.
Feltekerjük és felvagdossuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük.
50 fokon kb. 45 percig kelesztjük, majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
Aby házi kenyérliszt itt:
https://www.abyhungary.hu/glutenmentes_hazi_kenyer_lisztkeverek