Hozzávalók:
35 dkg Aby házi kenyérliszt
6 g porélesztő
4 g útifűmaghéj
8 g só
3,4 dl víz
1 ek olaj
+ Olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, és összedolgozzuk.
Majd az 1 evőkanál olajat, és azzal is összedolgozzuk, szépen elválik a tészta a tál falától.
Majd 4 részre osztjuk a tésztát, mini kis bagetteket formázunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük.
Olajjal vékonyan lekenjük.
50 fokon kb. 50 percig kelesztjük, majd 180 fokon kb. 45 perc alatt megsütjük.
Panini készítése:
Ha a kis bagettek kihűltek, akkor kettévágjuk, megtöltjük kedvünk szerint, majd konaktgrillbe tesszük és megsütjük.
Aby házi kenyérliszt itt:
https://www.abyhungary.hu/glutenmentes_hazi_kenyer_lisztkeverek
![242336320-283129353350809-4828390890466730691-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/242336320-283129353350809-4828390890466730691-n.jpg)
![242308879-582768539530287-2760949481450460912-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/242308879-582768539530287-2760949481450460912-n.jpg)
![242301057-1498238610568579-4975533276515732300-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/242301057-1498238610568579-4975533276515732300-n.jpg)
![242281723-354622379694589-5212619358825052080-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/242281723-354622379694589-5212619358825052080-n.jpg)
![242276683-535713344392949-5102438675723303691-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/242276683-535713344392949-5102438675723303691-n.jpg)
![242270707-4446393712138214-4719869813225254928-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/242270707-4446393712138214-4719869813225254928-n.jpg)
![242157898-393850142136156-4472773437959200040-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/09/242157898-393850142136156-4472773437959200040-n.jpg)