Hozzávalók:

Piskóta:

30 dkg Mester család süteményliszt

3 dkg Mester család kakaópor

1 dkg útifűmaghéj

4 ek édesítő (1:4)

1 cs sütőpor

1 dl növényi tejszín

3 dl víz

Töltelék:

5 dl növényi tejszín (felverhető)

ízlés szerint édesítő

40 dkg eper (nekem fagyasztott volt, amit kiengedtem)

20 dkg Mester család diabetikus étbevonó (felolvasztva)

50 g Mester család vaníliás pudingpor

2 ek Mester család tápióka keményítő

+ 15 dkg Mester család diabetikus étbevonó a tetejére olvasztva)

Elkészítés:

A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd egy sütőpapírral bélelt 18 cm-es tortaformába tesszük.

180 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük.

A tejszínt felverjük, édesítjük, hozzáadjuk a pudingport és a tápióka keményítót és kikeverjük vele.

Ha megsült, és meghűlt a piskóta, akkor három részbe vágjuk.

Először jön az első lap, erre jön a felolvasztott csokiból, majd eper, és a hab egy része, majd a következő lap, majd olvasztott csoki, eper és a hab másik fele.

Majd rájön az utolsó piskóta lap.

Azt bevonjuk csokival.

5-6 órát hűtőben pihentetjük, majd fogyasztható.

Mester család termékek itt:

www.mestercsalad.hu