Hozzávalók:
30 dkg Mester család süteményliszt
3 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
1 dl növényi tejszín
10 dkg margarin
kb. 0,5 dl növényi tej
+ 25 dkg gluténmentes 100% gesztenyemassza
+ édesítő
+ kb. 4-5 ek növényi tejszín
+ 10 dkg Mester család diabetikus étbevonó
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tészta alapanyagait egy tálban jó alaposan összegyúrjuk.
Majd lisztes lapon kinyújtjuk.
A gesztenyét kikeverjük az édesítővel és a növényi tejszínnel, majd a kinyújtott lapra tesszük és elegyengetjük, majd megszórjuk a csokidarabokkal.
Majd feltekerjük.
És összehajtjuk.
Sütőpapírral bélelt kenyérformába tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
Mester család termékek itt:
www.mestercsalad.hu
![253051222-297106522421396-5026892564452890989-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/253051222-297106522421396-5026892564452890989-n.jpg)
![253371890-4914775165221327-5180888135604167980-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/253371890-4914775165221327-5180888135604167980-n.jpg)
![253437300-1522781674765832-7411333984929474742-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/253437300-1522781674765832-7411333984929474742-n.jpg)
![254630284-498857171657052-5348714656165005416-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/254630284-498857171657052-5348714656165005416-n.jpg)
![255891403-276244511113717-9179741876859625125-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/255891403-276244511113717-9179741876859625125-n.jpg)
![256059518-289406179755966-1111436100326705586-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/256059518-289406179755966-1111436100326705586-n.jpg)