Hozzávalók:

25 dkg Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék

12,5 dkg növényi mascarpone

5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely

10 dkg margarin

kb. 0,35 dl víz

+ vegán-cukormentes majonéz a kenéshez

+ 10-15 dkg vegán sajt – reszelve

+ szezámmag a szóráshoz

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

Az összes alapanyagot egy tálban alaposan összedolgozzuk.

10 percet pihentetjük.

Majd lisztes lapon kinyújtjuk téglalap alakra.

Megkenjük a majonézzel, megszórjuk a sajttal, és félbe hajtjuk.

Csíkokra vágjuk, majd megtekerjük.

Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, megszórjuk szezámmaggal, majd 180 fokon kb 25 perc alatt megsütjük.

Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék itt:

https://mamavita.com/kereso/elelmiszer/tartos-elelmiszerek/lisztek-lisztkeverekek-sutokeverekek/hantolt-foldimandula-nyujthato-sos-lisztkeverek-500g/