Hozzávalók:
25 dkg Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék
12,5 dkg növényi mascarpone
5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
10 dkg margarin
kb. 0,35 dl víz
+ vegán-cukormentes majonéz a kenéshez
+ 10-15 dkg vegán sajt – reszelve
+ szezámmag a szóráshoz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálban alaposan összedolgozzuk.
10 percet pihentetjük.
Majd lisztes lapon kinyújtjuk téglalap alakra.
Megkenjük a majonézzel, megszórjuk a sajttal, és félbe hajtjuk.
Csíkokra vágjuk, majd megtekerjük.
Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, megszórjuk szezámmaggal, majd 180 fokon kb 25 perc alatt megsütjük.
Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék itt:
![272151821-727856754785704-8249952127960639623-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/272151821-727856754785704-8249952127960639623-n.jpg)
![271946765-1616086538736869-8091511384558471880-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271946765-1616086538736869-8091511384558471880-n.jpg)
![271945594-3147429738913086-8911176206681274402-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271945594-3147429738913086-8911176206681274402-n.jpg)
![271807871-358916865611621-8643621856394427225-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271807871-358916865611621-8643621856394427225-n.jpg)