Hozzávalók:
25 dkg Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék
12,5 dkg növényi mascarpone
2,5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
7,5 dkg margarin
0,4 dl víz
+ vegán-cukormentes majonéz a kenéshez
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálban alaposan összedolgozzuk.
10 percet pihentetjük.
Majd lisztes lapon kinyújtjuk , majd hajtogatjuk. Ezt ismételjük meg még kétszer.
Majd kocka alakban kb.2 ujjnyira nyújtjuk.
Kockákra vágjuk, majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Tetejét majonézzel lekenjük és megszórjuk szezámmaggal.
180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék itt:
![271577708-981253542469686-818306316167521614-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271577708-981253542469686-818306316167521614-n.jpg)
![271819593-4497019747094272-5592909890537952779-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271819593-4497019747094272-5592909890537952779-n.jpg)
![271935410-3077375782581544-8502446491495785876-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271935410-3077375782581544-8502446491495785876-n.jpg)