Hozzávalók:

25 dkg Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék

12,5 dkg növényi mascarpone

2,5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely

7,5 dkg margarin

0,4 dl víz

+ vegán-cukormentes majonéz a kenéshez

+ szezámmag a szóráshoz

Elkészítés:

Az összes alapanyagot egy tálban alaposan összedolgozzuk.

10 percet pihentetjük.

Majd lisztes lapon kinyújtjuk , majd hajtogatjuk. Ezt ismételjük meg még kétszer.

Majd kocka alakban kb.2 ujjnyira nyújtjuk.

Kockákra vágjuk, majd sütőpapíros tepsire tesszük.

Tetejét majonézzel lekenjük és megszórjuk szezámmaggal.

180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.

Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék itt:

https://mamavita.com/kereso/elelmiszer/tartos-elelmiszerek/lisztek-lisztkeverekek-sutokeverekek/hantolt-foldimandula-nyujthato-sos-lisztkeverek-500g/