Hozzávalók:
25 dkg Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék
12,5 dkg növényi mascarpone
2,5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
7,5 dkg margarin
0,4 dl víz
+ vegán-cukormentes majonéz a kenéshez
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálban alaposan összedolgozzuk.
10 percet pihentetjük.
Majd lisztes lapon kinyújtjuk , majd hajtogatjuk. Ezt ismételjük meg még kétszer.
Majd kocka alakban kb.2 ujjnyira nyújtjuk.
Kockákra vágjuk, majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Tetejét majonézzel lekenjük és megszórjuk szezámmaggal.
180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék itt: