Hozzávalók:

15 dkg Bake Free lángos-fánk lisztkeverék

20 dkg Bake Free nokedli lisztkeverék

3 ek édesítő (1:4)

kb. 2,4 dl víz

Töltelék:

25 dkg gluténmentes,natúr gesztenyemassza

2 ek rumaroma

kb 1-2 ek. növényi tejszín

1 ek útifűmaghéj

ízlés szerint édesítő

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk.

A töltelékhez az alapanyagokat kikeverjük.

A tésztát lisztes lapon átgyúrjuk, majd kinyújtjuk, majd 6 téglalapra vágjuk.

Mindegyiknek az egyik oldalába teszünk a töltelékből (szépen elosztva), majd két oldalukat behajtjuk és a vékonyabbik oldalról feltekerjük.

Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal lekenjük.

180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

BakeFree lángos-fánk lisztkeverék itt:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-fank-langos-lisztkeverek-1000g/

BakeFree nokedli lisztkeverék itt:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-nokedli-lisztkeverek-1000g/