Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
5 dkg Mester család kakaópor
2 dkg útifűmaghéj
1 cs sütőpor
4 ek édesítő (1:4)
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó ( összetördelve)
10 dkg Mester család mazsola
5 dl víz
+ porédesítő a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a mazsolát és az étbevonót, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan kikeverjük.
Egy 18 cm-es átmérőjű tortaformát vékonyan kiolajozunk – vagy sütőpapírral kibéleljük – , majd beletesszük a sütemény masszát és 180 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük.
Mester Család termékek itt:
![272067035-223568996651399-1394832528847828782-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/272067035-223568996651399-1394832528847828782-n.jpg)
![271915512-807055324025238-626215170215114988-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271915512-807055324025238-626215170215114988-n.jpg)
![271897716-316880530370109-8824669383244798828-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271897716-316880530370109-8824669383244798828-n.jpg)
![271874841-653614172442795-2211667730560004266-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271874841-653614172442795-2211667730560004266-n.jpg)