Hozzávalók:
Kakaós alap:
20 dkg Mester család süteményliszt
1 ek Mester család kakaópor
3 dkg édesítő (1:4)
15 dkg margarin
Krém:
4 dl növényi tejszín (felverhető – cukormentes)
20 dkg növényi mascarpone
ízlés szerint édesítő
80 g Mester család vaníliás pudingpor
5 dkg tápióka keményítő
Tetejére:
35 dkg erdei gyümölcs (nekem fagyasztott volt – ez kiengedve)
ízlés szerint édesítő
1 ek citromlé
1-2 ek útifűmaghéj
Elkészítés:
Az alaphoz összedolgozzuk az alapanyagokat, és egy 18 cm-es formába egyengetjük, majd 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
A krémhez felverjük a tejszínt, majd a többi alapanyagot beletesszük és alaposan kikeverjük.
Ha megsült, és kihűlt az alap, akkor a krémet rátesszük, majd az erdei gyümölcsöt összekeverjük a többi alapanyaggal és a tetejére tesszük.
Egy éjjelre tegyük a hütőbe.