Hozzávalók:

35 dkg Mester család süteményliszt

2,5 dkg Mester család kakaópor

4 dl víz

4 dkg édesítő (1:4)

1 cs sütőpor

1,5 ek útifűmaghéj

Töltelék:

2,5 dl növényi tej

1 cs vaníliás pudingpor

ízlés szerint édesítő

7,5 dkg margarin

5 dkg kókuszreszelék

+ növényi tejszín

+ kókuszreszelék a szóráshoz

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd kikeverjük a vízzel. 18 cm-es torta formába tesszük és 180 fokon kb. 30-40 perc alatt megsütjük.

Megvárjuk míg kihűl, majd apróra daraboljuk, és annyi növényi tejszínt adunk hozzá, hogy gyúrható – nyújtható legyen a massza.

Közben a töltelékhez a növényi tejbe tesszük az édesítőt és pudingport, kikeverjük, megfőzzük, hozzáadjuk a margarint és kókuszreszeléket és kikeverjük.

Majd folpack-on kinyújtjuk a piskótás masszát, megkenjük a töltelékkel és feltekerjük.

Hűtőben pihentessük akár egy éjjelt is, majd másnap szórjuk meg kókuszreszelékkel.

Mester Család termékek itt KATT IDE