Hozzávalók:
10 dkg répa reszelve
2 db alma – megmosva, lereszelve ( kb 12 dkg)
4 dkg édesítő (1:4)
1 ek rumaroma
3,5 dkg Mester család kakaópor
1 cs sütőpor
40 dkg Mester süteményliszt
10 dkg Mester diab étbevonó (tördelve)
10 dkg mazsola
5 dl víz
Elkészítés:
Az összes alapanyagokat egy tálba tesszük, majd alaposan összekeverjük.
Egy 20 cm – es torta formát sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát beleöntjük.
180 fokon kb. 30-45 perc alatt megsütjük (attól függően, mennyire szeretnénk, hogy a belseje krémes legyen )
![278012392-485937823237546-6060686607170179439-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/278012392-485937823237546-6060686607170179439-n.jpg)
![277976995-408499214495211-8437230889397453044-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277976995-408499214495211-8437230889397453044-n.jpg)
![277968849-462378018972314-3905792150500942430-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277968849-462378018972314-3905792150500942430-n.jpg)
![277938175-556904982305296-5790851878765881132-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277938175-556904982305296-5790851878765881132-n.jpg)
![277919626-509376580843464-5284576452709291036-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277919626-509376580843464-5284576452709291036-n.jpg)
![277911059-3090892564482754-8006287216384719809-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277911059-3090892564482754-8006287216384719809-n.jpg)