Hozzávalók:
20 dkg Mester kelt tészta liszt
20 dkg Mester házi kenyérliszt
1 cs porélesztő
3 dkg édesítő (1:4)
2 dl növényi tejszín
1,5 dl víz
Töltelék:
Kókuszos:
10 dkg Mester kókuszreszelék
ízlés szerint édesítő
kb. 1 – 1,2 dl növényi tejszín (kenhető legyen)
Kakaós:
10 dkg Mester kakaópor
ízlés szerint édesítő
annyi növényi tejszín, hogy kenhető állagú legyen
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, majd alaposan összedolgozzuk.
A krémekhez a töltelékeket kikeverjük.
Majd a tésztát két részre osztjuk.
Mindegyiket kinyújtjuk, majd az egyiket a kókuszos, a másikat a kakaós töltelékkel megkenjük.
Feltekerjük mind a kettőt, majd egymásba csavarjuk.
Sütőpapírral kibélelt kenyérformába tesszük, olajjal lekenjük.
50 fokon 1 órát kelesztjük, majd 180 fokon kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
![277227002-361490342542948-1510609809376034980-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277227002-361490342542948-1510609809376034980-n.jpg)
![277027182-1852044465185657-2265698457370317315-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277027182-1852044465185657-2265698457370317315-n.jpg)
![275832863-686140772507801-2561829775708078177-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/275832863-686140772507801-2561829775708078177-n.jpg)