Hozzávalók:
30 dkg Mester házi kenyérliszt
0,5 cs porélesztő
4 dkg édesítő (1:4)
3,5 dl növényi tej
2 dkg útifűmaghéj
3 dkg margarin
6 dkg kókuszreszelék
1 ek rumaroma
Töltelék:
15 dkg Mester kakaópor + édesítő + annyi növényi tejszín, hogy kenhető legyen
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd a növényi tejet.
Meleg helyen 1 órát kelesztjük.
Majd lisztes lapon átdolgozzuk, és téglalap alakba kinyújtjuk.
Megkenjük a töltelékkel, majd háromszögeket vágunk belőle.
A szélesebb részétől feltekerjük.
Majd sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.