Hozzávalók:

1 cs Íztenger alga tészta – ITT

1 db cukkini

1 db padlizsán

1 doboz csicseriborsó

1,5 dl növényi tejszín

3 ek barna rizsliszt

3 ek olaj

ízlés szerint zöldfűszerek

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük.

A cukkinit megmossuk, lereszeljük, a padlizsánt megmossuk, apróra váágjuk.

A csicseri konzervet botmixerezzük.

Az olajon megpirítjuk a cukkinit és a padlizsánt, sózzuk, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a pépesített csicserit, elkeverjük. Puhára főzzük, majd a tejszínt kikeverjük a barna rizsliszttel, hozzáadjuk, besűrítjük, majd ha kész, akkor a kifőtt alga tésztával összekeverjük.

Majd tálaljuk.

Az Íztenger termékeket itt találod KATT IDE