Hozzávalók:
1 doboz ChefGomba baby csiperke
1 doboz Chefgomba Laska
ízlés szerint fűszerek
só
Chefgomba szárított Shitake gomba
Elkészítés:
A gombákat megmossuk jó alaposan, a laskát szétszedjük, befűszerezzük, sózzuk őket.
Majd sütőpapíros tepsin megsütjük 180 fokon kb. 20 perc alatt.
Majd tálaljuk kedvünk szerint.. Nálam rizs, bébi spenót, kukorica került mellé és megszórtam szárított gombával.
![288060079-5326604910740756-4693391870574701169-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/288060079-5326604910740756-4693391870574701169-n.jpg)
![287927794-810357533283255-4968015319564053621-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287927794-810357533283255-4968015319564053621-n.jpg)
![287589807-1474780742958971-615512758780676917-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287589807-1474780742958971-615512758780676917-n.jpg)
![287246857-562869922175165-9117259343644425333-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287246857-562869922175165-9117259343644425333-n.jpg)
![287184540-757766285223942-3388531351463155792-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287184540-757766285223942-3388531351463155792-n.jpg)