Hozzávalók:
1 cs Íztenger alga tészta – ITT
1 db cukkini
1 db padlizsán
1 doboz csicseriborsó
1,5 dl növényi tejszín
3 ek barna rizsliszt
3 ek olaj
só
ízlés szerint zöldfűszerek
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
A cukkinit megmossuk, lereszeljük, a padlizsánt megmossuk, apróra váágjuk.
A csicseri konzervet botmixerezzük.
Az olajon megpirítjuk a cukkinit és a padlizsánt, sózzuk, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a pépesített csicserit, elkeverjük. Puhára főzzük, majd a tejszínt kikeverjük a barna rizsliszttel, hozzáadjuk, besűrítjük, majd ha kész, akkor a kifőtt alga tésztával összekeverjük.
Majd tálaljuk.
![287620038-527184835765010-1089136366832803462-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287620038-527184835765010-1089136366832803462-n.jpg)
![287462545-827106024917153-8812597697323447801-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287462545-827106024917153-8812597697323447801-n.jpg)
![287186325-401454535329618-5718792995466418685-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287186325-401454535329618-5718792995466418685-n.jpg)
![287121930-543087053974598-2738823673022879787-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287121930-543087053974598-2738823673022879787-n.jpg)
![287019630-787756715723830-110880717279191914-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287019630-787756715723830-110880717279191914-n.jpg)
![286560638-382248277076503-3732503728623719702-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/286560638-382248277076503-3732503728623719702-n.jpg)