Hozzávalók:
1 cs köles tészta
10 dkg VegArt mascarpone
ízlés szerint só
1 üv. Primavika Csicseriborsó – olivabogyó pástétom
1 üv Primavika Hajdina pástétom medvehagymával
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
A pástétomokat a mascarpnéval kikeverjük, ízlés szerint sózzuk.
Majd összekeverjük a tésztával.
Ötlet:
Megszórhatjuk gluténmentes sörélesztőpehellyel.
A Primavika és a VegArt termékeket megtalálod a Naturfitt webáruházban KATT IDE
![288575903-387746356661978-8506235951971034719-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/288575903-387746356661978-8506235951971034719-n.jpg)
![287954056-428194538907621-3877346175055717374-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287954056-428194538907621-3877346175055717374-n.jpg)
![287605008-1008150600066239-4347913409327423394-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287605008-1008150600066239-4347913409327423394-n.jpg)
![287531080-1186734898767444-4219984597461781485-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287531080-1186734898767444-4219984597461781485-n.jpg)
![287508523-764716064706907-3895707540610403534-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287508523-764716064706907-3895707540610403534-n.jpg)