Hozzávalók:
25 dkg köles
1l növényi tej
ízlés szerint édesítő
2 ek citromlé
15 dkg cukormentes aszalt áfonya
15 dkg VegArt Mascarpone
5 dkg VegArt tejföl
2 ek útifűmaghéj
Elkészítés:
A kölest főzzük meg az 1 l növényi tejben, hagyjuk kihűlni kicsit.
Majd keverjük bele az összes többi alapanyagot.
Egy sütőpapírral bélelt 18×18 as formába egyengessük a masszát, majd 180 fokon kb 40-45 perc alatt süssük meg.
A VegArt termékeket megtalálod a NaturFitt webáruházban KATT IDE
![287504649-357980886269259-7631009688630054345-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287504649-357980886269259-7631009688630054345-n.jpg)
![287599053-587799372775057-1428733558144585683-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287599053-587799372775057-1428733558144585683-n.jpg)
![287927794-2267486023389559-3923367973579888256-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/287927794-2267486023389559-3923367973579888256-n.jpg)
![288145214-440883544141934-720618467993930818-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/288145214-440883544141934-720618467993930818-n.jpg)
![288385469-1190655158413075-4596663826482479960-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/06/288385469-1190655158413075-4596663826482479960-n.jpg)