Hozzávalók:
Tészta:
10 dkg barna rizsliszt
5,5 tápióka keményítő
5 dkg köles liszt
3 dkg útifűmaghéj
só
5 g sütőpor
2 ek gluténmentes sörélesztőpehely
3 dl víz
2 ek citromlé
Feltét:
6 dkg Bors á Bord Zöldalga pesto bazsalikommal – bio – KATT IDE ÉRTE
10 dkg cukormentes – vegán majonéz
Ízlés szerint zöldségek
+ reszelt növényi sajt a tetejére
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, alaposan összedolgozzuk.
Majd sütőpapíron kinyújtjuk, széleit behajtjuk.
A pestot a majonézzel kikeverjük, majd a pizza lapot megkenjük vele.
Majd rászórjuk a zöldségeket, majd a reszelt növényi sajtot.
Szélét olajjal vékonyan lekenjük.
Majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
Szuper alga termékeket találtok az Íztenger weboldalán – KATT IDE
![291624470-364381649163119-1140196715298103159-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/291624470-364381649163119-1140196715298103159-n.jpg)
![291670805-364098182528552-4635601546617768095-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/291670805-364098182528552-4635601546617768095-n.jpg)
![291699599-734525877780011-2346429926607110981-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/291699599-734525877780011-2346429926607110981-n.jpg)
![291752784-391740289478408-4230346567556823025-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/291752784-391740289478408-4230346567556823025-n.jpg)
![291784565-1169694903890861-5246316318997738366-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/291784565-1169694903890861-5246316318997738366-n.jpg)
![292194986-754029068980072-5479951217816005579-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/292194986-754029068980072-5479951217816005579-n.jpg)
![292198640-791955755545644-4345575650164870370-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/292198640-791955755545644-4345575650164870370-n.jpg)