Hozzávalók:
Piskóta:
35 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék – KATT IDE ÉRTE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
4 dkg édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
5,2 dl növényi tej
Krém:
5 dl növényi tejszín – natúr – felverhető
ízlés szerint édesítő
30 dkg növényi mascarpone
2 dl Nutriversum citromos sajttorta szirup – KATT IDE ÉRTE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
3 ek citromlé
Tetejére:
holland kakaópor
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd egy nagy tepsire ( 34×37,5 – ami a sütőhöz van) sütőpapírt teszünk, majd a tésztát eloszlatjuk rajta.
180 fokon kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és azokkal is tovább verjük, míg egynemű nem lesz.
Ha a piskóta elkészült és kihűlt, akkor középen kettévágjuk, így két téglalapot kapunk, majd mind a két téglalapot középen elvágjuk ketté, így összesen négy téglalap piskótánk van.
Egy tepsit folpackkal kibélelünk, majd rétegezzük, jön egy piskóta lap, majd krém…a tetejét is krémmel zárjuk. Majd megszórjuk kakaóporral.
4-5 órát hagyjuk a hűtőben összeállni ( de legjobb egy éjszakát ), így jól összeáll.
Majd tálalható.