Hozzávalók:
40 dkg Mester süteményliszt
3 dkg édesítő (1:4)
10 dkg margarin
1,5 dkg útifűmaghéj
2,2 dl víz
8 g mézes fűszerkeverék
Töltelék:
6 dl növényi tej
12 dkg Mester család vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
6 db nagyobb alma reszelve
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a margarint, eldolgozzuk benne, majd hozzá adjuk a vizet és jól összedolgozzuk.
4 részre osztjuk, és mindegyiket kinyújtjuk 18×18 -as formára.
Mindegyik lapot 180 fokos sütőben megsütjük kb 10-15 perc alatt.
Közben a növényi tejet,édesítőt és pudingport kikeverjük, majd megfőzzük.
Majd belekeverjük a reszelt almát.
Ha meghűltek a lapok, akkor rétegezzük őket.
Majd porédesítővel megszórjuk.