Hozzávalók:
25 dkg köles tészta
25 dkg ChefGomba – laska
25 dkg ChefGomba – Portobello
1 konzerv zöldborsó
ízlés szerint :
só
pirospaprika
zöldfűszerek
bors
2 dl növényi tejszín
15 dkg növényi sajt – reszelve
3 ek olaj
Elkészítés:
A gombákat megmossuk, megpucoljuk, majd apróra vágjuk.
Egy lábasba tesszük az olajat, majd a gombákat, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót, elkeverjük.
Fűszerezzük, hozzáadjuk a növényi tejszínt, alaposan elkeverjük, majd puhára főzzük.
A tésztát kifőzzük, majd összekeverjük a tejszínes gombás raguval.
Egy jénaiba tesszük, tetejére tesszük a reszelt sajtot, majd 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
![309390592-3283079361950099-601896129803550629-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/309390592-3283079361950099-601896129803550629-n.jpg)
![309129338-2017149571802719-3302499851531599174-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/309129338-2017149571802719-3302499851531599174-n.jpg)
![309117374-628379178819711-6973384383947663718-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/309117374-628379178819711-6973384383947663718-n.jpg)
![308845376-3268612126761867-8696910847771593798-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/308845376-3268612126761867-8696910847771593798-n.jpg)
![308667163-5951916934841418-1008743635422052506-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/308667163-5951916934841418-1008743635422052506-n.jpg)
![308091710-821631389257485-3174668410337469392-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/308091710-821631389257485-3174668410337469392-n.jpg)