Hozzávalók:

35 dkg Mester család süteményliszt

5 g sütőpor

4 dkg édesítő (1:4)

15 dkg margarin

1 dl növényi tej

Töltelék:

40 dkg sült sütőtök

1 kg alma ( kb 6 db ) – reszelve

fahéj

ízlés szerint édesítő

Elkészítés:

A tészta száraz alapanyagait egy tálban elkeverjük, majd bele dolgozzuk a margarint, végül a növényi tejet.

Két részre osztjuk, majd kinyújtjuk mind a két lapot 18×18-as formára.

A sütőtököt és az almát (ennek nyomkodjuk ki a levét) egy tálba tesszük az édesítővel és a fahéjjal, alaposan elkeverjük.

Majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük az egyik lapot, erre rátesszük a tölteléket, eloszlatjuk, majd a másik lap tésztát a tetejére tesszük.

180 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeket itt tudod beszerezni – KATT IDE