Hozzávalók (2 db -hoz)
40 dkg Mester házi kenyérliszt
5 dkg Mester család burgonyapehely
2 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
10 dkg barna rizsliszt
1 cs porélesztő
2-3 kk só
6 dl víz
2 ek olaj
+ olaj a kenéshez
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkevejük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk, végül beledolgozzuk a 2 ek. olajat.
Majd egy bagett formát sütőpapírral kibélelünk.
A tésztát két részre osztjuk és bagetteket formázunk belőle.
Majd beletesszük a bagett formákba (2 db lesz), tetejét vékonyan olajjal lekenjük, majd szezámmaggal megszórjuk.
50 fokon 1 órát kelesztjük, majd 180 fokon kb. 35-45 perc alatt megsütjük.
![308118668-636661718106060-2003881434707854659-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/308118668-636661718106060-2003881434707854659-n.jpg)
![308156401-3335879113355125-2881751460057567483-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/308156401-3335879113355125-2881751460057567483-n.jpg)
![308292270-588210276321324-8794810265071317732-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/308292270-588210276321324-8794810265071317732-n.jpg)
![308347135-484794649964088-2477429646339237659-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/308347135-484794649964088-2477429646339237659-n.jpg)
![308486701-1347671985765690-153496858249844548-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/308486701-1347671985765690-153496858249844548-n.jpg)
![308636497-457283079766634-8344497879662891251-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/11/308636497-457283079766634-8344497879662891251-n.jpg)