Hozzávalók:
5 dkg mandula liszt
10 dkg tápióka keményítő
5 dkg hajdinaliszt
7 dkg köles liszt
1 dl bio kókuszos habtejszín – KATT IDE – ITT TALÁLOD
10 dkg margarin
4 dkg édesítő
3 g sütőpor
Töltelék:
2 dl bió kókuszos tejszínhab – KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 tábla fehér csokoládé – olvasztva – KATT IDE – ITT TALÁLOD
Tetejére
10 dkg bio csokoládé – olvasztva – KATT IDE – ITT TALÁLOD
0,5 – 1 dl bió kókuszos habtejszín – KATT IDE – ITT TALÁLOD
Elkészítés:
A linzer alaphoz a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint, beledolgozzuk, majd a tejszínt. Alaposan összedolgozzuk.
Majd 10 percet pihentetjük.
Szilikon lapon kinyújtjuk és nagyobb pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük és kb 12 perc alatt megsütjük 180 fokon.
Hagyjuk teljesen kihűlni.
A töltelékhez az alapanyagokat kikeverjük,majd 2 db linzer összeragasztunk vele.
Ha kész az összes, akkor a kikevert olvasztott csokival ( a tejszínnel kikevertük) , egy kanál segítségével csíkozzuk.
Az alapanyagokat a Bio Egészség Webshop – tól szereztem be – KATT IDE – ITT TALÁLOD