Hozzávalók:

Piskóta (18×18-as formához)

15 dkg hajdina liszt

10 dkg mandulaliszt

6,5 dkg köles liszt

7,5 dkg tápióka keményítő

1 cs sütőpor

5 dkg édesítő (1:4)

3 dl bio kókusz habtejszín – KATT IDE – ITT TALÁLOD

2 dl víz

3 dkg útifűmaghéj

Krém:

3 dl  bio kókusz tejszínhab- KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 dl bió kókusz habtejszín- KATT IDE – ITT TALÁLOD

5 dkg fehércsokoládé – olvasztva- KATT IDE – ITT TALÁLOD

5 dkg mandulaliszt

5 dkg kókuszreszelék

+ 2 dl bió kókusz habtejszín- KATT IDE – ITT TALÁLOD

+ kókuszreszelék

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat. Alaposan elkeverjük.

Majd egy sütőpapírral bélelt formába tesszük és 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

Megvárjuk míg kihűl.

A krémhez a habtejszínt felverjük, majd az összes többi alapanyaggal együtt jó alaposan kikeverjük.

Majd a piskótát kettévágjuk, megtöltjük a krémmel, hagyjuk 1 órát , hogy összeálljon.

Majd kockákra vágjuk, az oldalait és tetejét vékonyan megkenjük a habtejszínnel, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.

A termékeket a Bio Egészség Webshop webáruházból szereztem be – – KATT IDE – ITT TALÁLOD